Новини

Привітання Олега ОМЕЛЯНЮКА з Різдвяними святами та Новим 2023 роком!

Шановні працівники агропромислового комплексу!

Щиро вітаю Вас зі світлими святами Різдва Христового та Нового року! Бажаю Вам та Вашим рідним здоров’я, удачі і благополуччя. Нехай будуть сили та наснага для нових звершень!

Рік, що минає, навчив нас більше любити і ще глибше шанувати! Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як живемо. Непростий для українців і світу 2022 рік, що приніс війну на нашу землю, руйнування і пожежі у наші домівки, болючі втрати у наші родини, завершується.

Маємо віру, що у новому році здійсниться головне бажання усіх українців — ми ПЕРЕМОЖЕМО! І попереду на нас чекає багато щастя, усмішок та можливостей у мирній Україні! Нехай скоріше настане омріяна дата і вся родина знову збереться разом.

У переддень новорічних свят бажаю Вам наснаги, сміливості і бадьорого духу, міцного здоров’я, матеріального благополуччя та мирного неба над усією Україною! Бажаю, щоб попереду у нас були тільки хороші і світлі події, щоб нас оточували добрі і веселі люди, а в будинках наших було затишно, тепло і мирно.

Щасливого Різдва та Нового Року!

Начальник Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Хмельницької ОДА Олег ОМЕЛЯНЮК

Відео