Новини

Практичний вебінар «Організація обліку ФГ та СФГ».

Сучасний фермер є агрономом, інженером, економістом, бухгалтером і це ще далеко не весь список професій, кожна його година прописана та розпланована. Бо фермер – це приватна власність, свій бізнес та особисті рішення з повною відповідальністю за результат. Тому ведення обліку та аналіз своїх фінансів дозволяє тримати під контролем усі витрати на кожному вирощеному колоску чи кожній 1 л молока.

Проєкт «Сімейні молочні ферми» запрошує 8 листопада о 14:00 на практичний вебінар «Організація обліку ФГ та СФГ», на якому буде обговорено як фермеру оптимально організувати та вести облік фермерського господарства, сприймати фінанси простою і зрозумілою мовою, а не як громіздку математичну модель.

Реєстрація на безоплатний захід https://bit.ly/3fboUxp

Даний захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

Відео