Новини

Вітання начальника Управління Олега Омелянюка з Днем працівників харчової промисловості!

Шановні працівники і ветерани харчової промисловості!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!

Харчова промисловість – це запорука нашої продовольчої безпеки. Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства.

На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції харчування.

Працівники галузі роблять вагомий внесок у зміцнення економіки області та держави, забезпечення продовольчої безпеки, стабільності та підвищення рівня життя співвітчизників та  постійно покращують якість своєї продукції, розширюють доступний асортимент. Досягнутий сучасний технологічний рівень виробництва харчової продукції дозволяє зберігати хороший результат навіть в екстремальних умовах.

У переддень професійного свята вітаю всіх співробітників харчової і переробної галузі, людей, які в буквальному сенсі годують наш народ особливо у цей нелегкий час, дякую всім працівникам і ветеранам харчової галузі за професійну майстерність, почуття високої відповідальності. Нехай втілюються у життя всі задуми на радість Вашим родинам, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

З повагою 

начальник Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Олег ОМЕЛЯНЮК

Відео