Новини

Година Землі 2018

У суботу, 24 березня о 20.30 в усьому світі стартує кампанія Година Землі, під час якої люди вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

Година Землі започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблем. У 2008 році акція поширилася світом. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2017 була безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 187 країнах по всьому світі. В Україні до кампанії долучились більше 50 міст та містечок у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Кривий Ріг.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблем зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Крім того, цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і впливі наших споживацьких звичок на Планеті.

Звертаємося до всіх небайдужих з проханням долучитися до Всесвітньої кампанії Години Землі та підтримати ініціативу шляхом вимкнення світла та електроприладів.

Відео