Новини

Конкурс субгрантів для «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна»

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує українські неурядові організації, бізнес-об’єднання, сільськогосподарські кооперативи та суб’єкти господарювання подавати заявки на одержання субгрантів для реалізації програми «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна».

Метою субгрантової програми є підтримка стратегічних напрямків аграрного виробництва зернових та технічних культур  через забезпечення ММСП (мікро-, малі і середні підприємства) додатковими потужностями та послугами з доробки, сушіння та зберігання зерна для подовження терміну реалізації вирощеної продукції та збереження сталості аграрного бізнесу, тим самим забезпечуючи національну продовольчу безпеку в умовах війни.

Кошти субгранту буде можна спрямувати на:

• Закупівлю засобів виробництва, в т.ч. сільськогосподарського обладнання по доробці, сушінню та зберіганню зерна; 

• Закупівлю витратних матеріалів для забезпечення зберігання зерна;

• Закупівлю матеріалів для будівництва тимчасових зерносховищ, в тому числі модульного типу;

• Компенсацію вартості експертної, лабораторної та навчально-інформаційної підтримки;

• Компенсацію організаційних та адміністративних витрат на здійснення діяльності з виконання цього проекту.

Заявку на отримання субгранту можна подати до 05 вересня 2022 р. в електронному форматі на адресу електронної пошти agro.subawards@chemonics.com з посиланням на ЗПЗ № 43, ознайомитись з умовами та переліком документів можна за посиланням: https://cutt.ly/YZ6keiq

Відео