Новини

В Україні запускають масштабну ініціативу «Сади Перемоги»

В Україні запускають масштабну ініціативу «Сади Перемоги», яка спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування сільськогосподарської продукції задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Про цю ініціативу повідомило Міністерство розвитку громад та територій України під час наради з представниками військово-цивільних адміністрацій, присвяченої запуску ініціативи. Нарада була проведена Міністерством розвитку громад та територій України і Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Проєктом міжнародної технічної допомоги «Супровід урядових реформ в України» (SURGe), що впроваджується Alinea International за фінансової підтримки Уряду Канади.

Як зазначив заступник міністра Міністерства розвитку громад і територій Іван Лукеря, «Сади Перемоги» — це відповідь українців окупантам на загрозу голоду. Це про самозайнятість сотень тисяч людей, відволікання від психологічного тиску війни і забезпечення продуктами харчування своїх родин, сусідніх регіонів, всіх служб, що знаходяться на передовій». Рекомендуємо громадам області долучитись до ініціативи «Сади Перемоги».

Більше інформації про ініціативу «Сади Перемоги» можна дізнатися за посиланням: https://www.sadyperemohy.org/

Відео