Новини

Вітання начальника Управління Олега Омелянюка з Днем працівників харчової промисловості!

Шановні працівники харчової промисловості області!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Харчова промисловість відіграє значну роль в економіці області. Від Вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності безпосередньо залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Підприємства переробної промисловості працюють у напрямку впровадження нових технологій виробництва, розширення асортименту харчових продуктів, підвищення їх якості, безпечності та конкурентоспроможності. Вітаючи Вас, шановні працівники харчової промисловості, переконаний, що Ви й надалі докладатимете усіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту для подальшого розвитку та процвітання усіх галузей харчової промисловості.

Бажаю Вам, Вашим родинам добробуту, благополуччя, міцного здоров'я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай Ваша невтомна праця буде плідною, здійснюються усі плани, задуми, сподівання на благо України.

З повагою

начальник Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Олег Омелянюк

Відео