Новини

Виїзне засідання регіональної експертної комісії щодо присвоєння племінного статусу в тваринництві ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Хмельницького району

Регіональна експертна комісія з розгляду матеріалів щодо присвоєння відповідного статусу суб’єктам племінної справи у тваринництві, на чолі з директором Департаменту Олегом Омелянюком, здійснила виїзне засідання в ТОВ «Україна 2001». Дане товариство претендує на присвоєння статусу племінного репродуктора з розведення великої рогатої худоби української чорно-рябої молочної продукції.

За місцем провадження господарської діяльності суб’єкта було оглянуто племінне стадо, яке відповідає типовим для породи ознакам. Якісний склад стада і продуктивність тварин відповідає вимогам стандарту породи, згідно діючого законодавства проводиться ідентифікація і реєстрація тварин. Проводиться бонітування тварин, на належному рівні ведеться облік, проводиться оцінка тварин за їх власною продуктивністю.

За результатами проведеної роботи надано рекомендації щодо корегування незначних недоліків та прийнято позитивне рішення щодо присвоєння статусу племінного репродуктора з розведення ВРХ української чорно-рябої молочної породи ТОВ «Україна 2021».

Відео