Новини

Проведено 50 Регіональний Форум «Органічна Україна 2021. Хмельницький».

З метою посилення політичного діалогу на місцевому, регіональному та національному рівнях для сприяння розвитку органічного виробництва, за ініціативи всеукраїнської громадської спілки «Органічна Україна» і Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації 4 червня поточного року проведено 50 Регіональний Форум «Органічна Україна 2021. Хмельницький».

У заході взяли участь начальник управління аналітичного забезпечення та обліку Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Вадим Конончук, начальник навчально-консультативного відділу Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Ванда Сердюк та представники райдержадміністрацій і територіальних громад, виробники органічної продукції,  керівники сільгосппідприємств, які цікавляться темою органічного виробництва та хочуть стати органічними, науковці, інші зацікавлені особи.

 

На Форумі розглядалися наступні теми:

  • стан органічного виробництва у Хмельницькій області ;
  • законодавче регулювання органічного виробництва та його впровадження у Хмельницькій області;
  • державна та регіональна підтримки органічного виробництва і фермерства у Хмельницькій області;
  • досвід виробників органічного виробництва;
  • сертифікація органічного виробництва.

Учасники заходу отримали інформацію щодо покрокових дій для проведення органічної сертифікації сільськогосподарської продукції та просування її на споживчий ринок.

Відео