Новини

На Хмельниччині створено нові сімейні фермерські господарства

Відкриття кожного сімейного фермерського господарства є важливою подією як для самих фермерів, так і для громад, адже завдяки створенню таких ферм збільшується поголів’я ВРХ, створюються нові робочі місця. Це є хорошим стимулом для розвитку місцевої економіки та відродження сільських територій.
За словами директора Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Олега Омелянюка, на території Хмельницької області протягом першого кварталу 2021 року відкрито три нових сімейних фермерських господарства, які займаються розведенням ВРХ молочних порід, вирощування овочів та баштанних культур, зокрема:
??11.03.2021 року відкрито СФГ в селі Довжки Шепетівського району, за підтримки ТОВ «УкрМілкІнвест»;
??16.03.2021 року відкрито СФГ в м. Славута Шепетівського району, що займаються розведенням ВРХ молочних порід, вирощування овочів і баштанних культур»;
??07.04.2021 року відкрито в с. Юхимівці Хмельницького району, що займаються розведенням ВРХ молочних порід.
Департамент і надалі буде підтримувати та ініціювати розроблення та впровадження програм з розвитку агропромислового комплексу в територіальних громадах, проводити інформаційні компанії щодо реалізації державних та регіональної програми розвитку агропромислового комплексу.

Відео