Новини

Працівники Департаменту долучилися до засідання колегії облдержадміністрації

Сьогодні працівники Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу обласної державної адміністрації Вадим Конончук та Андрій Лакуста взяли участь, у відео режимі, в розширеному засіданні колегії облдержадміністрації.

Основну увагу на засіданні приділили розгляду питання про стан функціонування системи позашкільної освіти як складової ефективності освітнього процесу.

Також, серед розглянутих питань- підсумки роботи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з розгляду звернень громадян у 2020 році та першочергові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення у 2021 році.

У Департаменті розгляд звернень громадян здійснюється на підставі Порядку розгляду письмових звернень громадян, затвердженого наказом директора Департаменту. Протягом 2020 року до Департаменту надійшло 116 письмових звернень громадян, з початку 2021 року 32 таких звернень.

На особистому прийомі у керівництва Департаменту протягом минулого року побувало понад 100 осіб і з початку поточного року - 20 осіб, яким надані роз’яснення щодо порушених ними питань.

За тематикою, найбільше звернень стосувались питань порушення чинного законодавства щодо володіння, користування та розпорядження розпайованим майном, розрахунків за оренду земельних паїв, низької ціни та заборгованості за здане молоко.

Департаментом вживаються заходи для кваліфікованого та своєчасного розгляду звернень громадян. Протягом звітного періоду терміни щодо розгляду звернень не порушувались.

Відео