Новини

Навчальний виїзд з питань догляду за молодими садками в ТДВ "Городоцьке"

29 січня 2018 року в рамках продовження програми навчання начальників та спеціалістів управлінь (відділів) АПК райдержадміністрацій, керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств, голів сільських та селищних рад Хмельницької області було проведено навчальний виїзд з питань ознайомлення з підприємством ТДВ "Городоцьке" та догляду за молодим садом.

ТДВ "Городоцьке" спеціалізується по вирощуванню плодово-ягідних та зернових культур, керівник - Битий Анатолій Іванович.

Високі професійні і організаторські здібності керівника, талант справжнього господаря землі, вміння працювати з людьми, в значній мірі сприяли тому, що ТДВ "Городоцьке" з року в рік вирощує високі врожаї плодів, ягід та зернових культур і є одним із найкращих в районі. В обробітку господарства 1300 гектарів ріллі, 205 гектарів саду, 19 гектарів ягідних культур. Середня чисельність штатних працюючих 93 працівники, середня заробітна плата одного працюючого більше 8 тисяч гривень.

Присутніми оглянуто фруктосховище на 500 тонн продукції з охолодженням, ще таке ж планується збудувати в цьому році. 

Технолог саду - Пилипчук Віктор Михайлович, провів змістовну бесіду з питань догляду за молодим садом, технологіями їх вирощування. Наглядно продемонстрував техніку для науково-обгрунтованого обрізування плодових дерев. Всі присутні залишись задоволенні отриманням нових знань в галузі садівництва.

  

  

Відео