Новини

Працівники Департаменту взяли участь в онлайн-навчанні на тему "Доброчесність та запобігання корупції на публічній службі"

Протягом 9-10 лютого на базі Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації проводиться онлайн – навчання представників місцевих органів виконавчої влади області та державних службовців категорії «Б», «В» місцевих державних адміністрацій, на тему «Доброчесність та запобігання корупції на публічній службі».

До навчання долучилися державні службовці Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу облдержадміністрації.

Загальна мета заходу — розвиток професійної компетентності державних службовців щодо запобігання проявам корупції під час виконання посадових обов’язків, визначення шляхів формування антикорупційної свідомості в суспільстві, дотримання правил етичної поведінки.

Програму спрямовано на підвищення рівня знання законодавства з питань запобігання корупції, знання правових та організаційних засад функціонування системи запобігання корупції та забезпечення доброчесності.

Відео