Новини

Хмельниччина взяла участь у Міжнародній агропромисловій виставці " АГРО-2020"

11 серпня відбулася відкриття ХХХІІ Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2020» за участі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка. Захід традиційно проходить у Києві на території НК «Експоцентр України».

Участь у офіційному відкритті в складі делегації від Хмельницької області взяли голова обласної ради Михайло Загородний, заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Лисюк, директор Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Олег Омелянюк.

На локації Хмельниччини представлено продукцію провідних підприємств харчової та переробної промисловості області, які зголосилися взяти участь у заході: ТОВ «Деражнянський молочний завод», ДП ПрАТ «Оболонь «Красилівське», ТОВ «Верест», ТДВ «Сатанівський консервний завод», ТДВ «Славутський цикорієсушильний завод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ПАТ «Хмельницький обласний пивзавод «Хмельпиво», ПП «Рикун» та ФОП «Продивус М.П.»

«АГРО-2020 – це непересічна подія не лише для України, але й для цілого світу, оскільки Україна займає лідерські позиції в агропромисловому бізнесі. З боку Уряду велика увага зараз приділяється програмам розвитку цієї галузі. Основні напрямки сьогодні це – реформування земельних відносин, земельного законодавства, державні програми підтримки малого підприємництва в агропромисловому комплексі, малого фермерства, програми розвитку переробки та інші сектори», – зауважив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у вітальному слові.

Виставка «АГРО-2020» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. На виставці можна ознайомитися з новинками сільськогосподарської техніки та устаткування, сучасними агротехнологіями для всіх галузей сільського господарства.

Подія «АГРО -2020» триватиме по 14 серпня.

Відео