Новини

Оголошує конкурс обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.

ОГОЛОШЕННЯ

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового   комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

До участі в конкурсі допускаються власники особистих селянських господарств, сімейні фермерські господарства, фізичні особи-підприємці, сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, які у поточному році закупили установки індивідуального доїння, придбали сільськогосподарську техніку та обладнання.

Перелік документів, необхідний для участі в конкурсі, визначений Порядком використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор)» затверджений рішенням обласної ради від 24 червня 2020 року № 48-33/2020 .  

Крайній термін подання заявок до 11 грудня 2020року.

Заявка для участі у конкурсі і документи приймаються за адресою:

29000  м. Хмельницький, вул. Свободи, 70.

Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації

Довідки за телефоном : 76-21-58

                                              

Відео