Новини

Участь у XIII Міжнародному форумі з розвитку фермерства «Агропорт Захід Львів 2020»

27 лютого стартував XIII Міжнародний форум з розвитку фермерства «Агропорт Захід Львів 2020».

До участі у форумі були запрошені представники з Хмельницької області, делегацію очолив директор Департаменту АПР Олег Омелянюк.

Захід відбувсяна території Музейно-культурного комплексу пивної історії «Львіварня».

АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. Досвід щодо розвитку агропромислового сектору в різних областях України показує стійку тенденцію – зацікавленості аудиторії в децентралізації фокусів на користь конкретного регіону та кожної конкретної громади, як в пропозиціях так і в попиті. 

В цьому році заходи Агропорт будуть проходити в клубному форматі, адже так можна буде сфокусуватися на виробниках окремої категорії. Учасники спілкуватимуться на двох платформах: бізнес та комунікаційній. Також буде час для неформального спілкування.

Нова стратегія проекту (2020–2030)не обмежується питаннями демонстрації агротехнологій у традиційних виставкових форматах, а охоплює значно ширше коло: від інфраструктури з постійно діючими дослідницько-демонстраційними майданчиками до формування бізнес-екосистеми для розвитку фермерства в кожному окремому регіоні та шляхів його діджиталізації.

26 березня в такому ж форматі планується проведення «Агропорт Захід Кам’янець-Подільський». Більш детальну інформацію про запланований захід попередньо буде повідомлено.

Відео