Новини

Комісією продовжено проведення аудиту фінансово-господарської діяльності ДП «ДГ «Пасічна» інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН»

За попередніми  даними 17 лютого комісією здійснено робочий виїзд на ДП «ДГ «Пасічна» інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН»,  де проведено огляд господарства, за якимнадано доручення надати всі необхідні документи та інформацію, забезпечивши її достовірність для проведення внутрішнього аудиту.

25 лютого комісією продовжено роботу на даному підприємстві.  Начальником відділу організації виробництва продукції тваринництва, переробної та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації В.Борилюком, який є в складі комісії,  здійснено аналіз основних виробничих показників галузі тваринництва з 01 січня 2018 року по 01 січня 2020 року, вивчено дотримання технологічних процесів на тваринницьких фермах, зокрема утримання, годівлі, доїння, відтворення сільськогосподарських тварин, проаналізовано виконання обов’язків спеціалістів зооветеринарної служби, наявності програм та завдань розвитку тваринницької галузі.

В свою чергу за результатами проведеної перевірки,  Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області складено припис щодо порушених вимог законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин.

Відповідальним за виконання вказаних заходів визначено терміни, які необхідно усунути.

За результатами проведеного аудиту буде складено довідку та надано пропозиції.

У випадку, якщо виявлені порушення по виконанню зазначених вимог не будуть усунені. Винні особи будуть притягнені до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

Відео