Новини

Комісією розпочато проведення аудиту фінансово-господарської діяльності ДП "ДГ "Пасічна" Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН"

У зв’язку із отриманням скарг на господарську діяльність керівництва ДП «ДГ «Пасічна» Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН», Департамент агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації направив лист до Національної академії аграрних наук України з пропозицією проведення аудиту даного ДП.

Відповідно до Наказу директора Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН Олександра Корнійчука № 5 від 14.02.2020 року була створена комісія з метою забезпечення дотримання фінансово- господарської дисципліни та для проведення аудиту діяльності ДП «Дослідне господарство «Пасічна» Інституту кормів та сільського господарства Поділля ННАН».

Сьогодні, 17 лютого, здійснено робочий виїзд на дане підприємства. Участь у виїзді взяв начальник управління соціально-економічного розвитку аграрного комплексу, організаційної роботи та зв'язків з громадськістю Департаменту АПР- Андрій Лакуста. До роботи комісії долучилися перший заступник голови Старосинявської райдержадміністрації Надія Вікарська та керівники районних управлінь Держпродспоживслужби та Агропромислового розвитку.

Було здійснено огляд тваринницьких ферм, кормової бази, господарських будівель та ін. Також, комісія ознайомилася з станом посівів озимих культур.

 

     

Керівництву та структурним підрозділам ДП «ДГ «Пасічна» Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН» надано доручення до 20 лютого 2020 року підготувати та надати усі необхідні документи та інформацію, забезпечивши її достовірність, для проведення внутрішнього аудиту.

Департамент буде повідомляти про подальший хід перевірки та результати проведення аудиту.

Відео