Новини

День Святого Миколая Чудотворця вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей

Щороку в Україні у грудні відзначають День Святого Миколая Чудотворця. Це свято присвячене одному із найбільш шанованих святих у християнстві. В цей день не тільки діти можуть знаходити подарунки під подушкою, але і дорослі можуть загадувати потаємне.

Багато хто вірить, що це чарівний день, коли виконуються будь-які мрії та бажання, тож в цьому році в переддень Дня Святого Миколая на площі біля Будинку Рад міста Хмельницького було організовано святково-благодійний захід, на підтримку хворого двохрічного Дмитрика Шелудько з Хмельницького.

Працівники Департаменту агропромислового розвитку, на чолі з директором Олегом Омелянюком, також долучилися до цієї гарної справи. Далі захід продовжився в обласній філармонії, де пройшов благодійний аукціон, під час якого бажаючі могли придбати собі картини. Виручені кошти підуть також на лікування хлопчика.

Миколі Чудотворцю моляться в різних життєвих випробуваннях, і, як свідчать люди, він скоро відгукується на молитви вірян. Тож нехай всі бажання праведні і цього разу здійсняться.

Відео