Новини

Олег Омелянюк провів засідання обласної конкурсної комісії з питань надання часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання

Сьогодні під керівництвом директора Департаменту агропромислового розвитку Олега Омелянюка відбулося засідання обласної конкурсної комісії з питань надання часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор).

Під час засідання членами комісії було розглянуто 597 пакетів документів фізичних осіб на часткову компенсацію доїльних апаратів згідно Порядку використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання». Відповідно до Порядку п. 4.1. власникам особистого селянського господарства виплата часткового відшкодування витрат на закупівлю установки здійснюється на безповоротній основі у межах фактичних витрат за закуплену фізичною особою в поточному році для власного користування установку індивідуального доїння, за умови утримання у своєму господарстві дві і більше голів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку, корів, в розмірі до 70 % вартості придбаного обладнання.

Враховуючи, що усі документи зібрано відповідно до вищезазначеного Порядку в повному обсязі, комісія погодила часткове відшкодування витрат в розмірі 70% вартості закуплених доїльних апаратів 597 фізичним особам на загальну суму 3 млн. 196 тис. грн.

Відео