Новини

АГРО ПОДІЛЛЯ - 2019

У ці вихідні дні для жителів Хмельниччини та гостей з інших регіонів відбулася масштабна сільськогосподарську виставка - ярмарок «Агро Поділля-2019». Третій рік поспіль захід проводиться на околиці нашого міста на території торгово-сервісного центру «Поділля, куди здійснювався підвіз громадян з самого ранку додатковими автобусами.

«Агро Поділля -2019» розпочалося урочистим перерізанням стрічки директором Департаменту агропромислового розвитку Олегом Омелянюком, головою обласної ради асоціації сільськогосподарських підприємств Василем Мастійом та головою асоціації фермерів та приватних землевласників Анатолієм Переймою.

Зі сцени свої вітання висловили керівники області та міста, які відмітили гарні здобутки аграріїв Хмельниччини та її лідерські позиції в Україні.

Директор Департаменту Олег Омелянюк у своєму вітальному слові подякував усім трудівникам за гарні врожаї, за бажання розвивати аграрний сектор області, адже завдяки спільним зусиллям нам є чим пишатися і є що продемонструвати не тільки на нашій обласній виставці а й на міжнародних. Також Олег Тимофійович відзначив кращих працівників аграрної сфери грамотами та подарунками, відмітив і керівників п’яти сімейних фермерських господарств області, які є прикладом розвитку сільських територій.

На «Агро Поділля -2019» було представлено понад 85 одиниць сільгосптехніки, запчастини та комплектуючі, дев’ять автосалонів продемонстрували 30 одиниць легкових автомобілів. Тваринники області представляли обладнання для тваринництва та переробки біомаси, виставку-ярмарок декоративних і домашніх птахів та дрібних тварин. Можна було придбати засоби захисту рослинництва, добрива, насіння. Народні майстри та майстрині ярмаркували виробами мистецтва. Також відвідувачі виставки мали можливість придбати продукцію наших обласних сільгосптоваровиробників на ярмарку сільськогосподарської продукції.

Дане дійство супроводжувалося розважальною концертною програмою. Учасники та гості танцювали, співали, робили фото в спеціальних локаціях виставки. І звичайно ж уже традиційно ексклюзивний виріб від товариства «Український кристал» із кондитерських виробів у вигляді карти України розміром 3 на 4 метри не залишив нікого байдужим, адже біля неї можна було не тільки сфотографуватися, а і посмакувати по завершенню свята.

 

Відео