Новини

Відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності України

У вихідні дні вся країна святкувала 28-му річницю проголошення Дня Незалежності України. У Хмельницькому урочисті заходи розпочалися Ходою Гідності під звуки духового оркестру центральними вулицями міста та покладанням квітів до пам’ятників борців за свободу та незалежність нашої країни: Тарасу Шевченку, В’ячеславу Чорноволу та Небесної Сотні.

В урочистих заходах взяв участь колектив Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації на чолі з директором Департаменту Олегом Омелянюком.

Традиційно, на майдані Незалежності продовжилося святкування відзначенням хмельничан нагородами, привітанням посадовців, концертною програмою. Райони та міста Хмельницької області презентували експозиції своїх досягнень. Була представлена творчість народних майстрів, «Алея меду» та діяв ярмарок продукції місцевих товаровиробників. Окрасою свята став коровай вагою одна тонна, який спекли та презентували працівники ТОВ «Український кристал» м. Кам’янець-Подільський, по завершенню заходу усі бажаючі мали можливість посмакувати запашним українським хлібом.

Відео