Новини

Вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!

Шановні аграрії!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі справжніх патріотів.

Усі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Дорогі земляки! Бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З повагою,

директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Омелянюк

Відео