Новини

Відкриття Міжнародної агропромислової виставки "Агро-2019"

4 червня 2019 року у м. Києві відбулося урочисте відкриття XXXIМіжнародної агропромислової виставки «Агро-2019», яка триватиме по 7 червня. На території Національного Комплексу «Експоцентр України» зібрано біля 1300 компаній із 15 країн світу.Також кожна область представляє власну експозицію.

У відкритті взяли участь у складі делегації від Хмельницької області голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородний, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, директор Департаменту агропромислового розвитку Олег Омелянюк та працівники Департаменту, начальники районних управлінь (відділів) агропромислового розвитку та керівники сільськогосподарських підприємств області.

Експозиція від Хмельниччини представлена продукцією з майже сорока підприємств області і включає в себе вироби молочної продукції, м’ясні та ковбасні вироби, консервовану продукцію, хліб, хлібобулочні та кондитерські вироби, олію, продукцію бджільництва, безалкогольні напої, цикорій, пиво, макаронні вироби, крупу, яйця, фрукти, чаї та лікарські трави. Родзинкою експозиції є мапа Хмельницької області з мафінів з представленням кожного району.

Фотозвіт:

Відео