Новини

Підготовка до участі у Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2019"

З 4 по 7 червня у Києві відбудеться 31-а Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019». Вже вкотре на території Національного Комплексу «Експоцентр України» буде зібрано біля 1300 компаній із 15 країнсвіту, також кожна область України буде представляти власну експозицію з різноманітною продукцією агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості, яка виробляється на їх території.

Тож в рамках організації участі у даній виставці, сьогодні, 23 травня відбулася нарада з начальниками управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій під керівництвом директора Департаменту Олега Омелянюка.

Під час зібрання обговорили асортимент продукції, який буде представлений від Хмельниччини, кожен із районних начальників вніс свої пропозиції і бачення.

Основну експозицію (експонат з кондитерських виробів) виставкової площі формує ТОВ «Український кристал» на чолі з директором товариства Володимиром Юр’євим. Напередодні  наради Олег Тимофійович провів робочу зустріч з працівниками підприємства, які задіяні в виробництві експозиції, було обговорено ряд організаційних питань.

4 червня в день відкриття виставки «Агро-2019» відбудеться «День Хмельницької області», Департамент агропромислового розвитку запрошує усіх бажаючих відвідати виставку та підтримати представлення нашої області.

Відео