Новини

Skype-конференція з Мінагрополітики України по питаннях державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників у поточному році

Сьогодні, 9 квітня під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети відбулася чергова skype-конференцію з питань державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників у поточному році. В ній взяли участь заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Вадим Конончук та спеціалісти Департаменту.

Заступник директора Департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій МінАПК Сергій Шупик –  доповів про реалізація бюджетної програми фінансової підтримки розвитку фермерських господарств у 2019 році згідно Постанови №106 від 07.02.2018 (Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМУ № 126 від 30.01.2019«Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств».

Про реалізацію бюджетної програми підтримки галузі тваринництва у 2019 році інформувала заступник  директора Департаменту аграрної політики та сільського господарства МінАПК Олена Альшанова.

Павло Гринькозаступник начальника Управління технічної політики в АПК – начальник відділу інженерно-технічного забезпечення МінАПК доповів про державну підтримку сільгосптоваровиробників за напрямом часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва у  2019 році.

За пропозицією Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації в травні місяці 2019 року комісією МінАПК буде розглядатися питання включення до переліку техніки та обладнання, що компенсується з державного бюджету, обладнання для бджолярів та міні техніки з причіпним обладнанням іноземного виробництва для малих фермерських господарств, сімейних ферм та кооперативів.

Відео