Новини

Відбулася відео skype-конференція з Міністерством аграрної політики та продовольства України

20 березня спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку взяли  участь у відео skype-конференції з питань державної фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників у поточному році під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети.

Під час заходу розглянули програми підтримки агровиробників з державного бюджету та зміни, що вносяться у поточному році. Наразі, окремі проекти Постанов та наказів Мінагрополітики знаходяться на погодженні Мін’юсту, Мінфіну чи ДФС України.

Заступник директора Департаменту аграрної політики та сільського господарства Олена Альшанова повідомила, що Мінагрополітики розроблено проект Постанови, згідно якої буде виплачено дотацію за вирощування телят особам, молодняк яких досяг 12-ти місячного віку у січні-березні 2019 року. Документи приймають органи місцевого самоврядування до 1 травня цього року. А документи за утримання молодняку, який досяг 12-ти місячного віку у грудні 2018 року приймаються до 1 квітня поточного року.

Також, на веб-сайті Мінагрополітики в розділі регуляторна політика, можна ознайомитися з проектом наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 26.02.2019 року «Про затвердження типової форми  договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства».

Відео