Станом на 12 грудня 2017 року на цукрові заводи області з початку виробництва надійшло 1800 тис. тонн цукрових буряків, що на 450 тис. тонн більше ніж у минулому році, перероблено 1770 тис. тонн, або + 400 тис. тонн до відповідного періоду минулого року.
З початку виробництва вироблено цукру 243,5 тис. тонн (+ 40 тис. тонн до минулого року). Середня цукристість по області склала 16,5 %.
Найбільше цукросировини перероблено на Наркевицькому цукровому заводі, перероблено 600 тис. тонн, отримано 85 тис. тонн цукру, що становить 35 % від всього виробленого цукру по області.
Закінчили сезон цукроваріння Шепетівський та Красилівський цукрові заводи. Працівники цукрової галузі області планують до 25 грудня 2017 року повністю завершити переробку цукрових буряків.