Новини

Відбулось навчання з питань заповнення електронних декларацій

Сьогодні  в Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації  відбулось навчання держслужбовців  з питань заповнення декларацій у системі «Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

Метою даного навчання було доведення до відома державних службовців Департаменту основних вимог по заповненню декларації.

 

В ході проведення навчання з тематичними роз'ясненнями  виступив завідувач сектору з питань запобігання і виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Гутник Олександр Сергійович, який  ознайомив  працівників із методичними рекомендаціями, вказав на джерела, в основі яких є Закон України «Про запобігання корупції»,  яким безпосередньо потрібно керуватись при внесенні даних щодо майнового стану, доходів, грошових активів, витрат та фінансових зобов’язань державного службовця та членів сім’ї за минулий рік.

Також, начальник відділу управління персоналом та діловодства Департаменту  Валентина  Коляско озвучила інформацію щодо порядку та своєчасного заповнення електронних декларацій.

По завершенню навчання на усі запитання, які хвилювали присутніх,  були надані вичерпні відповіді.

Відео