Новини

Зустріч з представниками компанії «J&L Consulting LTD»

05 лютого  2019 року в Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбулась зустріч з представниками компанії «J&L Consulting LTD» м. Львів, яка є представником інвестора з Данії,  за участю представників агроформувань області, начальників Управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, об’єднаних  територіальних громад та фізичних осіб,  з питань обговорення можливостей інвестицій у тваринницьку галузь Хмельницької області.

Під час зустрічі розглядались питання можливості інвестицій у будівництво свинокомплексів на 5 тисяч голів свиноматок на території Хмельницької області.

В ході розгляду ряду питань, особливу увагу при обговорені було приділено питанню вибору території, підведенню комунікацій, заключенню договорів на оренду землі у Летичівському, Деражнянському, Полонському, Кам'янець-Подільському, Дунаєвецькому та Ярмолинецькому районах, та подальшу співпрацю з агроформуваннями області.

На завершення представники компанії «J&LConsulting LTD» домовилися  проводити зустрічі безпосередньо на місці можливого будівництва, для більш детального вивчення ситуації.

Відео