Новини

Робоча зустріч з представниками громадської організації пасічників Хмельницької області

20 грудня 2018 року у відділі агропромислового розвитку Хмельницької райдержадміністрації за участі заступника директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вадима Конончука, начальника управління розвитку агропромислового виробництва, переробної та харчової промисловості Департаменту Андрія Лакусти та начальника відділу АПК Хмельницької райдержадміністрації відбулась робоча зустріч з представниками громадської організації пасічників Хмельницької області Олександром Харченком та Антоном Шостаком.

Актуальним питанням на даний час є створення спілки пасічників Хмельницької області, реєстрації якої уже проводиться, тож в найближчий час в нашій області буде офіційно оформлена спілка пасічників.

Також, в ході зустрічі обговорювалися питання щодо недопущення загибелі бджіл після обробітку сільськогосподарськими підприємствами земельних ділянок та дотримання законодавства України. Для цього планується провести навчання у лютому- березні місяцях за участі представників ГУ Держпродспоживслужби, Державної екологічної інспекції, Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та інших структурних та контролюючих підрозділів.

Відео