Новини

Відбулось четверте (заключне) засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами.

10 грудня 2018 року відбулось четверте (заключне)засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами. На розгляд комісії були представлені 53 заявки від 31 агроформування області.  

Розглянувши представлені документи на участь в конкурсі, двадцяти дев’яти підприємствам було погоджено надання часткової компенсації відсоткової ставки, а двом підприємствам надана відмова. В одного з підприємств умови кредитних договорів не відповідали пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від  29 квітня  2015 року №300 зі змінами, а в іншого підприємства представлений пакет документів на участь в конкурсі, наданий не в повному об’ємі, відповідно до пункту 8 раніше згаданої постанови.   

Конкурсною комісією розподілено 100 відсотків річного ліміту компенсації, що визначений наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06.12.2018 № 580, на загальну суму понад 24,8 млн.грн..

Відео