Новини

Привітання директора Департаменту Олега Омелянюка до Дня працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства!

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із Вас вагомі здобутки.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Селянська праця завжди вважалась однією з найтяжчих, тож і люди, пов'язані з нею, відзначаються витривалістю, відповідальністю, терпінням, відданістю землі та умінням на ній працювати. Ми всі усвідомлюємо, що тільки завдяки розвитку сільського господарства можливо підтримувати і розвивати соціальну сферу села, вирішувати нагальні проблеми сьогодення.

Спасибі за працю, за розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю і збираєте багаті врожаї, що залишаєтеся вірними селу.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу.

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

 

З глибокою повагою,

директор Департаменту агропромислового розвитку,екології та природних ресурсів ОДА

 

Олег Омелянюк

 

 

Відео