Новини

Відбулось третє засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами

10 жовтня 2018 року відбулось третє засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами. На розгляд комісії були представлені шість заявок від шести агроформувань Городоцького, Кам’янець-Подільського та Теофіпольського районів.  

Розглянувши представлені документи на участь в конкурсі, п’ятьом підприємствам було погоджено надання часткової компенсації відсоткової ставки, а одному - надана відмова, по причині невідповідністі умов кредитного договору пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року №300 зі змінами.

З початку року конкурсною комісією розподілено 50 відсотків річного ліміту компенсації, що визначений наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.03.2018 № 135, на загальну суму понад 1 831,7 тис.грн..

Хочемо звернути увагу підприємств області, які бажають отримати такий вид бюджетної підтримки, що прийом документів завершиться через півтора місяця – 27 листопада 2018 року.

Відео