Новини

Зібрання оргкомітету з питань організації та проведення ХХХI обласної сільськогосподарської виставки "Агро Поділля - 2018"

Сьогодні на базі Торгово Сервісного Центру «Поділля» м. Хмельницького, за участі першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка та директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Олега Омелянюка відбулось зібрання організаційного комітету з питань організації та проведення 31-ї обласної сільськогосподарської виставки «Агро Поділля – 2018», яка, нагадуємо, буде проводитись 15 вересня 2018 року.

В ході зустрічі обговорили організаційні питання щодо якісної підготовки території, павільйонів та майданчиків. Структурним підрозділам облдержадміністрації дано відповідні завдання: Департаменту охорони здоров’я забезпечити необхідне медичне обслуговування учасників виставки; управлінню культури, національностей релігій та туризму розробити тематичний план культурно-розважальних заходів виставки. Рекомендовано ГУ ДСНС України в області забезпечити протипожежну безпеку, ГУ Держпродспоживслужби в області забезпечити своєчасне проведення ветеринарних обстежень тварин, яких буде представлено на виставці, а також контроль за дотриманням ветеринарно-санітарних заходів під час торгівлі харчовими продуктами, ГУ Національної поліції в області забезпечити громадський порядок та безпеку руху, управлінню Держпраці в області забезпечити дотримання умов техніки безпеки учасників, запрошених та гостей виставки.

Підготовка до виставки «Агро Поділля – 2018» триває. Будемо раді бачити усіх бажаючих відвідати даний захід, Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів спільно з іншими учасниками виставки готує цікаву і корисну програму для Вас!

Відео