Новини

Участь делегації з Хмельниччини на чолі з О.Омелянюком у форумі "АГРОПОРТ Південь Херсон - 2018"

Днями працівники Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів на чолі з директором Департаменту Олегом Омелянюком взяли участь у VIII Міжнародній агропромисловій виставці та форумі з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018», яка проходила у м. Херсон 26-28 липня 2018 року.

Перспективи вирощування органічної продукції, розвиток зрошуваного землеробства, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, рибальство, птахівництво, створення ланцюгів доданої вартості, енергоефективні технології, розумні та ІТ-технології – основні теми, що були розглянуті на форумі.

Протягом трьох днів проведення виставки, учасники заходу мали можливість побачити експозицію техніки на демонстраційному полі, регіональну біржу аграрних інвестиційних проектів, взяти участь у конференціях, серії семінарів та засідань за «круглим столом», а також ознайомитись з інвестиційним потенціалом Херсонщини, її досягненнями та можливостями в галузі агропромислового виробництва.

У форумі взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, іноземні делегації, керівники агропромислового комплексу регіонів, науковці, а також представники ділових кіл з різних областей України.

Відео