Новини

Відзначив свій 65-річний ювілей працівник Департаменту Одземок Іван Олександрович

7 липня 2018 року, на давнє народне свято Івана Купала, відзначив свій гарний 65-річний ювілей ветеран сільськогосподарського виробництва - працівник Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Одземок Іван Олександрович.

Іван Олександрович майже 40 років пропрацював на різних посадах сільськогосподарських підприємств. 26 травня 2010 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. Всі ці роки він сумлінно і віддано виконував свої обо’язки, трудився для розвитку аграрного сектору Хмельниччини, за що був відзначений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

9 липня 2018 року Івана Олександровича нагороджено Грамотою Хмельницької обласної ради та Почесною грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва області та з нагоди 65-річчя. В період роботи в Департаменті він проявив себе як компетентний, висококваліфікований фахівець. Іван Олександрович користується повагою і авторитетом у колективі, серед керівників управлінь (відділ) агропромислового розвитку та сільськогосподарських агроформувань області.

 

Шановний Іван Олександрович, прийміть щирі вітання від колективу Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів. Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів! Насолоджуйтесь заслуженим відпочинком і не забувайте свій трудовий колектив.

З повагою директор Департаменту

Олег Омелянюк

Відео