Новини

Відбулася ХХХ Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2018"

6 червня, в Києві на території Національного Комплексу «Експоцентр України» розпочала роботу ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018». Урочисте відкриття виставки відбулось за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка та інших представників центральних органів виконавчої влади.

На виставці аграрний потенціал Хмельниччини представляв Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів на чолі з директором Департаменту Олегом Омелянюком. Було представлено продукцію провідних підприємств харчової і переробної промисловості, сільськогосподарських виробників, які застосовують інноваційні технології виробництва. Загалом Хмельницька область презентувала понад 50 провідних підприємств аграрного сектору.

Делегацію від нашої області очолили  голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородний, перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко.

Експозицію Хмельниччини відвідали заступники Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета та Олена Ковальова.

В межах виставки відбуваються дискусійні панелі, семінари, круглі столи, брифінги, презентації та дегустації різноманітної продукції.
Окрім того, відвідувачі виставки ознайомилися з технологічними новинками вітчизняного та зарубіжного сільськогосподарського машинобудування, інноваційними рішеннями для галузей рослинництва і тваринництва, розвитком органічного виробництва, комплексними рішеннями для фермерських господарств та приватних землевласників.

Відео