Новини

Запровадження міжнародної програми «Діти Створюють Країну»

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» впроваджує міжнародну програму «Діти створюють країну».

Ключове завдання програми – трансформувати свідомість дітей від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни.

До програми долучилися 450 учасників з 23 областей України, юні українці з Йорданії та Німеччини. На сьогоднішній день в рамках програми відбувається 30 конкурсів соціально-екологічного спрямування.

Участь у програмі чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь в заходах, навчаннях, програмах, дізнатися як організувати власну соціальну ініціативу, зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі.

В липні-жовті відбудеться Всеукраїнський тур зі збереження Планети в 63 містах – це тренінгові навчання з поширенням цінностей відповідального громадянина, турботи про навколишнє природне середовище, сталого розвитку, раціонального використання ресурсів та підтримки команд активних дітей.

Участь у програмі можуть брати діти віком до 18 років. Прийом заявок та робіт: до 1 липня 2018 року. Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету учасника програми, взяти участь щонайменше в одному конкурсі та зазначити чому для Вас це важливо.

Анкета учасника програми: goo.gl/CAghaK (єдина анкета для участі в конкурсах, тренінгах).

Детальніше про програму можливо ознайомитися за посиланням http://ukrngo.org.ua/project/childrencreatecountry/.

Відео