Новини

В Чернівцях відбувся круглий стіл на тему «Імплементація екологічної складової Угоди про асоціацію»

22 березня 2018 року у місті Чернівці відбувся круглий стіл на тему «Імплементація екологічної складової Угоди про асоціацію: регіональний вимір (Тернопільська, Чернівецька та Хмельницька області)». 
Участь у круглому столі з темою «Проблеми реалізації управління відходами у Хмельницькій області» від Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації прийняла Шибецька Валентина Олександрівна - заступник начальника управління – начальник відділу екологічної експертизи.
Метою круглого столу було з’ясування ролі місцевих органів влади у процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, основних викликів, які стоять перед регіонами у цьому процесі, впливу прийнятих нормативно-правових актів, їх проектів чи прогнозованих реформ на регіони в екологічній сфері, а також обговорення можливих шляхів та механізмів посилення впливу регіонів в євро інтеграційних процесах.
Захід проводився в рамках проекту «Просування реформ в регіони», що впроваджується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з Європейською правдою за сприяння Європейського Союзу.
Більш детально ознайомитися з ходом проведення круглого столу можливо на сайті Ресурсно - аналітичного центру «Суспільство і довкілля» за посиланням http://www.rac.org.ua/. 
  

Відео